Új jelszó kérése

Információk

 • Üzleteink: ZEBRA CIPŐBOLT

  Cím: Komárom,Kalmár köz 10.

   e-mail:jonathan5@t-online.hu

  Cégnév / Név: Immánuel KFT
  Cím: 2900 Komárom, Klapka György út 44/c
  Személyes átvétel itt: Zebra cipőbolt, Komárom Kalmár köz 10.
  E-mail: jonathan5 [kukac] t-online.hu
  Áruház neve: Glória Cipőáruház
  Adószám: 11812070-1-11
  Cégjegyzék szám: 11-09-007083
  Kapcsolattartó neve: Tölts Ildikó
  Kapcsolattartó e-mail címe: jonathan5 [kukac] t-online.hu
  Webhosting szolgáltató: UNAS Online Kft.
  H-9400 Sopron, Major köz 2. I/15, unas [kukac] unas.hu
 • » MPL futárszolgálat
  AZ MPL a Magyar Posta csomagszállítási szolgáltatása. A világ bármely szegletébe, gyorsan, kényelmesen, megfelelő áron, az egyedi igényeknek is megfelelve kínál futárszolgáltatást.
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft19 999 Ft1 590 Ft
  20 000 Ft Ingyenes!
  mpl
  » GLS futárszolgálat
  A GLS magas szintű csomagszállítást kínál. Az egyik legnagyobb futárszolgálat az európai piacon, mindez megbízható átfutási idővel és csomagkezeléssel, felhasználóbarát, modern IT-támogatással és rugalmas, egyéni megoldásokkal.

  Szállítási információk

  Szállítási határidő a megrendelés visszaigazolásától számított 3-15 munkanap! Amennyiben rajtunk kívül álló okok (beszállítási késedelem, készlethiány) miatt ez nem lehetséges, úgy telefonon vagy e-mailben értesítjük Önt. Az e-mailben küldött visszaigazolás még nem jelenti a szerződés létrejöttét, csupán a megrendelés eladóhoz történő megérkezését igazolja, így az esetleges programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén az eladó nem köteles a termék leszállítására a visszaigazolásban látható feltételekkel. A szerződés akkor jön létre, mikor eladó a megrendelő e-mail címére egy értesítést küld, miszerint a megrendelt árut átadta a futárszolgálatnak.


  A megrendelt árut a GLS vagy az MPL csomagküldő szolgálat kézbesíti. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, a csomagról értesítést hagy. A küldemény átvételekor még a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot!

  Előforduló áruhiány esetén küldje el címünkre a jegyzőkönyvet, és mi pótoljuk a hiányzó árucikket. Az esetleges további reklamációk érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a csomag kifizetését igazoló bizonylatot.

  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft19 999 Ft1 980 Ft
  20 000 Ft Ingyenes!
  gls
  » Személyes átvétel az üzletünkben
  Üzletünkben személyes átvételre minden hétköznap délelőtt 10.00-től délután17.00-ig,szombaton délelőtt 09.00-tól 12.00-ig van lehetőség.
  Szállítási költség0 Ft
 • » Utánvéttel
  » Készpénzzel a helyszínen
  » Előre utalással
  Az utalásnál kérem a közlemény rovatba írja be pontosan a termék nevét és cikkszámát!
 • Név
  E-mail cím
  Telefonszám
  Tárgy
  Üzenet
Webáruház készítés